10 ЧЕРВНЯ ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF РОЗПАЛЮВАТИМЕ АТМОСФЕРУ ОPEN AIR КОНЦЕРТУ В "МАНУФАКТУРІ"
07-06-2017
10 ЧЕРВНЯ ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF РОЗПАЛЮВАТИМЕ АТМОСФЕРУ ОPEN AIR КОНЦЕРТУ В "МАНУФАКТУРІ"

Це літо буде спекотнішим, ніж Ви очікували! За прогнозами, музична температура досягне критичної відмітки, а повітря переповниться живим звучанням жарких хітів зірки, що сьогодні сяє яскравіше, ніж будь-коли.

Зустрічайте харизматичного та брутального, провокативного і водночас скромного Поліграфа Шарікова. Разом з однойменним оркестром Поліграф ШарікOFF розпалюватиме атмосферу Оpen air концерту, що відбудеться 10 червня в аутлет-містечку «Мануфактура».

Поліграф ШарікOFF і SERYOGA - дві сторони однієї медалі

Поліграф ШарікOFF - це одна з іпостасей одного артиста, також відомого як SERYOGA. Ці два «я» як два клоуни - сумний і веселий: якщо SERYOGA ділиться глибоко особистими переживаннями в мінорній тональності, то Поліграф відгукується про свої пісні як про легку музику для караоке.

Саме в Поліграфі найбільше відчувається Серьога часів «спортивних частівок»: тут і живий склад з беззмінним акордеоном, і дух міського романсу, і навіть та сама фірмова кепка. Здається, і публіка швидко впізнала колись улюбленого персонажа. Перші сінгли «Харизма» і «Какао білого кольору» користуються успіхом в теле- і радіоефірі, а провокаційний кліп «Тільки секс», випущений напередодні 8 березня, моментально стає інтернет-вірусом. Ще більш резонансним стає наступний кліп - «Гелік Вані».

Під час концерту в «Мануфактурі» Ви почуєте позитивні гуморні романси Леоніда Утьосова у виконанні Поліграфа з новим аранжуванням з елементами регі, хіп-хопу, соулу, блюзу, джазу та фанку. Це як поринути в старі добрі часи, але не втрачаючи зв’язку з сьогоденням.

Тож приходьте 10 червня о 17 годині до «Мануфактури» та зігрівайте свої серця новим звучанням старих добрих хітів!  

Локація: Київська область, с. Ходосівка, Обухівське шосе-2, буд. 2  

Живий звук!

Вхід вільний!